FishBase Symposium 2010 - Upptäck!

Den 18 oktober  2010 är det dags igen för det årliga FishBase Symposium på Naturhistoriska riksmuseet.

Förenta Nationerna har förklarat 2010 som det internationella biodiversitetsåret. FishBase Symposium 2010 uppmärksammar det genom att belysa betydelsen av insamling, expeditioner och upptäcktsresor till outforskade delar av jorden.

Världsledande fiskforskare berättar om sina insamlingsresor och nya fiskarter, från djuphav och Kongoflodens forsar till sydostasiatiska sumpmarker - och hur viktigt det är att jordens biodiversitet dokumenteras. Föreläsningarna kommer att vara på engelska. Markera 18 oktober i almanackan redan nu!

Symposiet är öppet för alla och gratis, men föranmälan krävs. Lunch och kaffe ingår. Preliminärt program kommer snart.

Föranmälan via email till fishbase@nrm.se eller på telefon 08-51954106.

Länk

Internationella biodiversitetsåret 2010

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera.