Ny intendent för Fishbase Sverige

Fishbase välkomnar Michael Noren som ny intendent för Fishbase Sverige

Micke Noren

Michael är en erfaren zoolog som ofta har samarbetat med Fishbase. ”Jag startade min forskarbana med att studera plattmaskar” berättar han, ”men jag har alltid varit intresserad av fisk, och gled snart över till att forska på karpfiskar och ciklider. Jag är väldigt glad åt att få jobba med Fishbase, som forskare vet jag hur viktigt det är med fri tillgång till aktuell och pålitlig information, särskilt med tanke på att jordens vattenmiljöer är under allt hårdare tryck från klimatförändringar och jordens växande befolkning.”

Michael tar över som intendent för Fishbase Sverige efter Fang Kullander, som avled 2010 efter en längre tids sjukdom.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera.